ZWANGERSCHAP & POSTPARTUM COACHING IN AMERSFOORT

Simone heeft per november de opleiding Sterkher afgerond en helpt bij Movement vrouwen tijdens de zwangerschap, postpartum en daarna! Dit zal ze doen door middel van trainingen gericht op: krachttraining, het versterken van de core en bekkenbodem en het ontwikkelen van een diep ademhalingspatroon.

WAT IS STERKHER

SterkHer is een evidence-based fitness methode die jou sterk en gezond houdt tijdens en na je zwangerschap. Krachttraining tijdens en na de zwangerschap is veilig en effectief. Het kan een heleboel klachten helpen voorkomen en je lijf sterk houden en voorspoediger doen herstellen na de bevalling.
Juist in deze periode van je leven is het belangrijk om in de kracht van je eigen lichaam te staan. Niet alleen bezig te zijn met wat je wel en niet mag tijdens het sporten. Maar juist met wat de keuzes die je maakt en de vormen van bewegen die je doet betekenen voor de gezondheid en kracht van jouw bekkenbodem, core en de rest van je lijf op de lange termijn.

DE METHODE VAN STERKHER

De methode van SterkHer draait daar om: jouw core en bekkenbodem gezond en sterk houden. Niet alleen tijdens je zwangerschap en postpartum herstel, maar ook daarna. Zodat je je krachtig en vol vertrouwen voelt om de sporten en vormen van bewegen te doen waar jij gelukkig van wordt.

Meer informatie over zwangerschap & postpartum coaching in Amersfoort?

Wilt je meer informatie over de mogelijkheden die Movement Club 033 u te bieden heeft? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Simone. Bel of WhatsApp voor direct persoonlijk contact naar 06-39592654 of 06-14543082 of vul het contactformulier in. Ontdek de vele voordelen van personal training in Amersfoort en omgeving!