ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Boksen in Soest

Op zoek naar een personal trainer? Wilt u boksen in Soest onder persoonlijke begeleiding? Kies voor Movement Club 033. Bij ons kunt u altijd vertrouwen op een persoonlijke begeleiding die past bij uw niveau, lifestyle en doelen. Daarbij maakt het ook niet uit of u een gevorderde bokser of een beginnende bokser bent. Wij weten goed hoe we u moeten helpen. Misschien wilt u uw conditie verbeteren, wilt u afvallen of wilt u uw spieren sterker maken.

Wat u doel ook is: wij helpen u graag. De personal trainers van Movement Club 033 staan voor u klaar om u te helpen. Zij maken een goed trainingsplan voor u dat 100% past bij uw wensen. Wilt u boksen in Soest? Kies voor Movement Club 033 en profiteer van de beste hulp!

Altijd persoonlijke trainingen!

De personal trainers van Movement Club 033 weten dat iedere persoon vraagt om een andere aanpak. Ieder mens is tenslotte uniek en dat geldt ook voor het sportgebied. Als u kiest voor onze personal training kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij snel resultaten worden behaald. Het is ook mogelijk dat u moet herstellen van een blessure bijvoorbeeld. Daar kunnen wij u ook bij helpen.

Personal trainers Stanley Bakker en Larissa Kooij bekijken uw wensen en doelen, zodat er een goed plan kan worden gemaakt. Elke training past bij uw verwachtingen! Zo is het voor iedereen haalbaar en betaalbaar!

Meer dan boksen in Soest!

U kunt bij ons terecht voor boksen in Soest, maar ook voor vele andere trainingen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Dieet en gewichtbegeleiding;
  • Hersteltherapie;
  • Zwanger & fit zijn;
  • Obesitas bij kinderen.

Op het gebied van gezondheid en sport kunnen wij u dus met vele zaken helpen. De trainingen kunt u alleen volgen, maar het kan ook in duo’s of in een kleine groep. Het is maar net wat u wilt!

Meer informatie?

Wilt u boksen in Soest en wilt u daar meer informatie over ontvangen? Wij zijn u graag van dienst! U kunt het aanmeldingsformulier invullen of vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen via 06-10173261 of 06-14543082. Het maakt niet uit waar u onze hulp voor wilt inschakelen: u kunt altijd rekenen op onze expertise, kennis en een persoonlijke benadering!

Contact opnemen