SUCCESVERHALEN

MTM Marcel

Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

De (fitness) trainingen zijn iedere keer afwisselend en er is nog geen moment geweest dat ik met tegenzin ben gaan sporten. Twee keer in de week train ik bij Stanley en één keer in de week doe ik een kickbokstraining bij Natalie.

Wat eerder nooit lukte, lukt bij Movement Club wel. Ik kan nu op een leuke, gezonde, ongedwongen manier (je wordt wel tot het uiterste uitgedaagd) mijn doelstellingen behalen. In de afgelopen 5 maanden ben ik 16 kilogram afgevallen en heb ik veel meer energie gekregen!

Marcel Bongers

Mitchell

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest. Ik studeer aan de politieacademie en ben nu bezig mijn laatste paar examens. Een van die examens was het halen van de beruchte ‘Professioneel Fit’ test. Zonder voldoende was het einde opleiding… Na twee keer te zijn gezakt was de druk hoog. Ik vond dat ik nu echt aan de bak moest. Toen ik zelf aan de slag ging haalde ik niet het resultaat wat ik nodig had. Ik miste die stok achter de deur!

Ik ben met Stanley in gesprek gegaan en samen hebben we gekeken naar wat ik nodig had. “3x in de week knallen bij Movement club en letten op je voeding.” Dan moest het echt haalbaar zijn. En dat was ook zo! Afgelopen dinsdag was namelijk mijn 3e kans en dit keer haalde ik de test ruim binnen de tijd. Mijn doel is bereikt en ik kan nu mijn opleiding gaan afronden. Daarnaast ben ik het sporten echt leuk gaan vinden! Met een coach aan je zijde doe je net dat stapje extra. Hierdoor merk ik zowel mentaal als fysiek een enorme vooruitgang bij mezelf.

Thanks voor jullie hulp!

MTM – Mitchel
MTM – Kris

Kristian

Hi Movement strijders!

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen. Als ik hier niet te vinden ben dan rij ik vaak rond op mijn motor of ben ik aan het sporten bij Movement Club 033!

Sinds de opening van Movement ben ik al lekker aan het slepen met de gewichten. Sport is voor mij een fantastische uitlaatklep om even weg te stappen uit het kantoorleven of de schoolbanken. Dit doe ik nu enkele jaren individueel en sinds 9 maanden volg ik ook een personal training traject bij Stanley. In de eerste maanden ben ik 4% lichaamsvet kwijtgeraakt en 1,5 kilo aangekomen in spiermassa. Geweldig resultaat! Zeker gezien het feit dat progressie meestal niet meer zo groot is als je al langer sport.

Elke paar maanden bekijken en meten we de resultaten om zo het schema verder aan te passen. Hierdoor blijven de trainingen uitdagend en blijft het lichaam zich ontwikkelen. Onderdeel van het programma is zwaar trainen, dus excuus alvast voor de vallende gewichten. Er is mij verzekerd dat de vloer het aankan, dus als het goed is blijft het bij geluidsoverlast!

Mochten jullie meer willen weten of samen een keer willen trainen, dan kan je mij altijd even aanschieten in de club!

Sportieve groet,
Kris

Gerard

Hoi sportvrienden,

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

‘Is dat niet een beetje veel op jouw leeftijd?’ hoor ik vaak. Sporten is leuk en in een mooie omgeving met jonge mensen die mij inspireren, gaat het vanzelf. En dat vind ik bij Movement Club 033! Wat mij ook helpt is trainen met een doel bv de Mudmasters (zie foto) die wij onlangs met 25 man hebben gedaan op initiatief van Movement Club. Maar mijn doel is ook om meer spiermassa op te bouwen.

Zoals jullie weten ben ik 56 jaar jong en best wel fanatiek, sta elke training op de weegschaal; ervoor en erna. Ook laat ik mezelf regelmatig meten in vet en spiermassa. Op deze manier kan ik mijn progressie bijhouden en dat is best leuk!

'You may see me struggle , but you will never see me quit'.

Dus sportvrienden gooi vanavond de schijven door het dak en we zie elkaar bij Movement Club 033.

MTM – Gerard
MTM – Hellen

Helen

Vandaag in Meet the Members: Helen

Hallo allemaal,

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Ik sloot mij aan bij een “gewone” sportschool (dat is niet lelijk bedoeld). Ik werk in de zorg en heb veel onregelmatige diensten, veel nachten. Ik merkte dat ik de sportschool waar ik kwam, erg saai begon te vinden. Ik deed mijn rondje en ging weer. Was al wel afgevallen maar moest mij er toe zetten om te gaan. Aan groepslessen kon ik niet mee doen gezien mijn werk en ik miste gewoon wat.

Via internet bij Movement Club uitgekomen, had de andere dag al een gesprek met Stanley. We hebben gekeken wat mijn doelen zijn en wat haalbaar is voor mij. Ik heb nu 1x in de week PT en 1x in de week kickboksen. Toen ik daar afgelopen 21 juni mee begon, was ik verbaasd. Verbaasd dat mijn conditie zo slecht was! Ik sportte toch al vanaf januari, hoe kan dit? En dit bedoelde ik met de “gewone” sportschool, je gaat zitten en je tilt wat met gewichten. Wat niet verkeerd is hoor. Maar nu train ik mijn lichaam op een hele andere manier. Er wordt op mijn houding gelet en heb zeer goed advies gekregen over voeding. Mijn trainers Martijn en Keoma zorgen er ook voor dat ik mijn doel behaal!
Iedereen bij Movement is zo aardig en heb het ontzettend naar mijn zin!

Ik had die stok achter de deur nodig en dat heb ik nu. Ik had nooit verwacht dat ik dit zo leuk zou vinden, ik ga met plezier en heb ontzettend veel lol. PT vind ik echt leuk om te doen en boksen ook. Daarna ben ik gesloopt, maar zo voldaan! Ik ben alweer sinds ik bij movement ben 6 kilo kwijt, ik heb meer energie, voel me zo goed! Keoma en Martijn dank dat jullie mij helpen om mijn doel te behalen!

Ik zeg kom gezellig bij Movement Club!

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033