ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Sport fysiotherapie Amersfoort

Wanneer u veel sport kan het zijn dat u last krijgt van blessures. Dit kan erg vervelend zijn, omdat u zo uw sport niet (goed) kunt uitoefenen. Om ervoor te zorgen dat u blessures voorkomt of verhelpt, kunt u sport fysiotherapie in Amersfoort inzetten. Dit zorgt ervoor dat er met een professioneel oog wordt gekeken naar uw situatie. Het is namelijk belangrijk om tijdig hulp te zoeken en niet te lang door te lopen met uw lichamelijke klachten.

Bij Movement Club 033 bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met sport fysiotherapie in Amersfoort.

Waarom sport fysiotherapie?

Sport fysiotherapie in Amersfoort is bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen. Om zo snel mogelijk weer uw sport te kunnen beoefenen is het verstandig om sport fysiotherapie in te zetten. Daarnaast is het niet alleen in te zetten bij blessures, maar ook voor het bereiken van uw doelstellingen. Wellicht wilt u wen hoger niveau behalen en vindt u het lastig om dit zelf te doen.

Kies dan voor professionele begeleiding, zodat u altijd kunt rekenen op een advies en begeleiding op maat.

Wat doet de fysiotherapeut?

Een sport fysiotherapeut zorgt ervoor dat blessures in de toekomst worden voorkomen, maar geeft daarnaast ook advisering met betrekking tot het uitoefenen van de sport, geeft tips over de juiste houding en dergelijke. Het maakt bij ons niet uit wat uw leeftijd is of welke sport u beoefent, want wij kunnen u altijd verder helpen.

Onze behandelingen zijn erop gericht dat u het gewenste (en eventueel het hoogst mogelijke) niveau kunt behalen. Wij helpen u hiermee verder op weg en zorgen er dus altijd voor dat u geen verdere klachten of blessures krijgt.

Over Movement Club 033

Bij ons kunt u terecht voor sport fysiotherapie in Amersfoort, maar ook voor het volgen van bootcamp lessen of door gebruik te maken van ons als personal trainer. We begeleiden u graag op het gebied van sport en gezondheid. Heeft u vragen rondom uw voeding? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten we maar al te goed wat nodig en vereist is om uw doelstellingen te behalen. Samen met u gaan we dit avontuur graag aan!

U kunt altijd terecht bij Movement Club 033 voor:

  • – Mentaal sterker worden;
  • – Tijdmanagement, stresscontrole en een betere nachtrust;
  • – Een professionele fysiotherapiepraktijk in Amersfoort;
  • – Afvallen, spier opbouw en fitter worden;
  • – Voedingsadviezen.

Neem contact op met ons!

Wilt u sport fysiotherapie in Amersfoort volgen? Wij, Movement Club 033, helpen u graag! Het is begrijpelijk als u nog eventuele vragen heeft over het proces, onze begeleiding en tarieven. Daarvoor kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we u het een en ander kunnen uitleggen. Weet u al zeker dat u bij ons sport fysiotherapie wilt volgen?

Neem dan direct contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Contact opnemen