PRÉ- EN POST ZWANGERSCHAP BY STERKHER

Of je nu zwanger bent, al bent bevallen of een zwangerschapswens hebt: het kan verwarrend zijn om zelf te bepalen wat nu de beste aanpak is voor jou op het gebied van sport en bewegen. Onze SterkHer specialist Simone zal samen met jou al jouw wensen en verwachtingen doornemen.

Bij Movement Club 033 Personal Training nemen wij deze verwarring voor je weg door te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft om zo fit en sterk mogelijk te zijn voor, tijdens of na je zwangerschap.

Heb je een diastase of bekkenbodemklachten na of tijdens je zwangerschap? Ook dan kunnen wij je begeleiden bij het doen van bewegingen die veilig zijn voor jouw lichaam en die je helpen bij het verbeteren van klachten.

Daarbij werken wij ook samen met bekkenfysiotherapeuten en oefentherapeuten in Amersfoort. Zo weten wij zeker dat we je altijd van de juiste zorg kunnen voorzien.

WAT IS STERKHER

Wij helpen je graag bij het bereiken van je doel. Of dat nu is dat je je fit wilt voelen tijdens je zwangerschap of wilt werken aan het genezen van je diastase. Wij zijn er voor jou.

Maar dan verwachten we wel dat jij aan de volgende criteria wilt voldoen, zodat we je echt kunnen helpen bij het bereiken van jouw doel

Wat we ons niet altijd realiseren is dat simpelweg een personal trainer inhuren niet genoeg is om je doel te kunnen bereiken. Jij moet het doen. Elke dag weer. Commit je elke dag aan je doel en je bent er al voor 80%.

Dit betekent niet dat je elke keer zo hard moet gaan in de gym dat je misselijk weer naar buiten loopt. Alsjeblieft niet! Wel betekent het dat je elk moment dat je aan je training besteed, dit doet met alle mentale energie die je tot je beschikking hebt. Via deze weg kun je je kwaliteit van bewegen verbeteren en je doelen behalen.

Neem de weg waarbij je je soms niet helemaal comfortabel voelt, maar wel het meeste leert, zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Hoe meer jij open staat voor ons coachingsproces, hoe beter wij jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doel.

CONTACT OPNEMEN