ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Personal training in Amersfoort

De juiste begeleiding op het gebied van sport en gezondheid is belangrijk, onmisbaar en bovenal erg motiverend. Wilt u bijvoorbeeld gewicht verliezen? Of wilt u uw spieren sterker maken? Op al deze gebieden zijn onze personal trainers experts en zij kunnen u daarom op elk gebied een gepaste training bieden.

Hij of zij stemt het trainingsprogramma af op uw doelen en zorgt er daardoor voor dat u de juiste persoonlijke begeleiding krijgt. Haalbaar en betaalbaar voor iedereen. Voor personal training in de omgeving van Amersfoort moet u daarom bij Movement Club 033 zijn.

Diensten van Movement Club 033

De personal trainers van Movement Club 033 kunnen u op verschillende gebieden begeleiden. Een greep uit de verschillende expertisegebieden:

  • Hersteltherapie
  • Dieet & gewichtsbegeleiding
  • Zwanger & Fit
  • Intensieve trainingen
  • (Kick)bokstrainingen
  • Obesitas bij kinderen

Betrokken personal trainers

Stanley Bakker is personal trainer bij Movement Club 033 en neemt naast sport en voeding ook aspecten als lifestyle mee in zijn trainingen. “Als je lichaam zowel fysiek als mentaal in balans is, kun je pas echt het uiterste uit je werk, sport, relatie en sociale leven halen,” is zijn gedachtegang.

Daarom biedt hij zijn klanten zowel op fysiek als mentaal gebied de nodige steun. Ook Larissa Kooij is personal trainer. Zij geeft mensen graag inzicht in hun levensstijl en helpt hen zo nodig bij het veranderen van deze stijl.

Meer informatie over personal training in Amersfoort?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Movement Club 033 u te bieden heeft? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Bel of WhatsApp voor direct persoonlijk contact naar 06-10173261 of 06-14543082 of vul het contactformulier in. Ontdek de vele voordelen van personal training in Amersfoort en omgeving!

Contact opnemen