ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Uw persoonlijke personal trainer in Soest

Wilt u afvallen, fitter worden, beginnen met (kick)boksen, herstellen van een blessure of bewust worden van uw lifestyle? Voor al deze gebieden kunt u terecht bij Movement Club 033. U wordt op een persoonlijke manier begeleid die bij uw niveau, lifestyle en doelen past. Of u nu meer intensieve training wilt voor een betere conditie of u wilt uw spieren sterker maken door middel van krachttraining, onze personal trainers stemmen het gehele trainingsplan op uw wensen af.

Een personal trainer in de omgeving van Soest vindt u bij Movement Club 033!

Persoonlijk plan van aanpak

Wensen en doelen op sportgebied kunnen erg uiteen lopen. De personal trainers van Movement Club 033 begrijpen dat ieder mens uniek is en stemmen daarom ieder stappenplan af op de persoon waar het om draait. Voor de één is het noodzakelijk om zijn of haar lifestyle compleet om te gooien voor een gezonder leven, terwijl de ander zich fit en prettig wil voelen voor haar of zijn bruiloft.

Personal trainers Stanley Bakker en Larissa Kooij kijken daarom naar uw persoonlijke wensen en doelen en maken samen met u een persoonlijk plan van aanpak. Zo sluit elke training aan op uw verwachtingen en is het voor iedereen haalbaar én betaalbaar.

De veelzijdigheid van Movement Club 033

Doordat Movement Club 033 niet is aangesloten bij een sportschool, kunt u in alle rust en privacy uw trainingen volgen. U heeft de keus uit één-op-één begeleiding, begeleiding in duo’s of training in een kleine groep. Wij bieden begeleiding op de volgende gebieden van sport en gezondheid:

  • Dieet & gewichtsbegeleiding
  • Hersteltherapie
  • Fit voor het trouwen
  • Zwanger & Fit
  • Obesitas bij kinderen
  • Voedingsadvies

Beginnen met personal training?

Of u nu wilt boksen, afvallen of gezond herstellen van uw blessure, de beste personal trainers van Soest en omgeving vindt u bij Movement Club 033! Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Schroom dan niet en vul het aanmeldingsformulier in of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 06-10173261 of 06-14543082.

Contact opnemen