ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Uw personal trainer in Amersfoort

Goede en efficiënte begeleiding in uw trainingsproces? Daarvoor moet u bij Movement Club 033 zijn. Onze personal trainers zorgen ervoor dat u gemotiveerd bent en blijft, uw lichamelijke conditie verbetert en dat u op alle vlakken gesteund wordt. Om het uiterste uit uw werk, sport, relatie en sociale leven te halen moet namelijk niet alleen het lichaam, maar ook de geest in balans zijn. De personal trainer in Amersfoort en omstreken begeleidt u daarom op fysiek én mentaal vlak.

Een gezonde lifestyle creëren

De begeleiding die een personal trainer uit Amersfoort u biedt is zeer persoonlijk. Dit is belangrijk voor het creëren van een gezonde mindset en lifestyle. Sporten gaat namelijk verder dan lichamelijke conditie, het geeft ook de geest een positieve boost. Omdat Movement Club 033 niet is aangesloten bij een sportschool, krijgen klanten de kans om in alle rust en privacy te sporten zodat ze zichzelf zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Uw personal trainer richt zich op de volgende gebieden:

  • Fysiek – afvallen, spieropbouw en vitaler worden
  • Mentaal – gestimuleerd worden in positieve gedachten
  • Lifestyle – tijdmanagement, stresscontrole en een goede nachtrust
  • Voeding – gezonde voedingsschema’s samenstellen en leren welke voedingsstoffen essentieel zijn
  • Specialiteiten als kick(boksen), obesitas, kids fit, revalidatie, zwanger & fit en meer

Plan van aanpak

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”, dat is de visie van Stanley Bakker en Larissa Kooij, personal trainers bij Movement Club 033. Het belangrijkst voor hen is dat hun klanten gezond bezig zijn en lekker in hun vel zitten. Omdat iedere sporter een ander doel heeft, worden deze persoonlijke doelen tijdens een kennismakingssessie scherp gesteld en verwerkt in een plan van aanpak. Op die manier wordt er elke trainingssessie gericht gewerkt aan uw persoonlijke doelen. Dit kan variëren van werken aan overgewicht en vitaler worden tot revalideren en het opbouwen van spieren.

Neem contact op

Wilt u professionele begeleiding van een enthousiaste personal trainer in de omgeving van Amersfoort? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel of whatsapp naar 06-10173261 of 06-14543082 of vul het contactformulier in. Tot ziens bij Movement Club 033!

Contact opnemen