OVER ONS

Movement Club 033 is opgericht in december 2017 door Stanley Bakker, Larissa Kooij en Damir Wijdenes. Stanley en Larissa hebben ruime 7 jaar ervaring in de personal training branche en merkten dat er nog veel winst te behalen viel in zowel aanpak als aanbod. Daarom grepen ze de kans om door middel van een compleet nieuwe aanpak en concept de personal training branche te ontwikkelen. Samen met Damir, met zijn achtergrond als Bedrijfskundige en ervaring in de financiele sector, richten ze Movement Club 033 op. Waarbij alles onder één dak op het gebied van vitaliteit wordt aangeboden: van personal training en sportfysiotherapie tot aan gezonde voeding.

Onze kernwaarden zijn: persoonlijke aandacht, verbondenheid, vernieuwend, stoer en luxe, en kracht.

We willen blijven verassen met ons unieke concept, divers team en mogelijkheden. Persoonlijke aandacht bieden aan de sporters, onze community en de uitstraling van de club hebben we erg hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn we erg flexibel in onze mogelijkheden en werkwijze. We bieden alles onder één dak op het gebied van duuzame vitaliteit: personal training, boksen, small group, bootcamp, (sport)fysiotherapie, coaching, voeding en massage. Tot slot willen we blijven ontwikkelen als: club, team, community en concept.

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen