Voedingscoach

Wil jij ook gezonder eten maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar (kleine) aanpassingen in jouw eetpatroon en wil je wel lekker blijven eten? Heb je het idee al een heel eind op weg te zijn in een gezonder eetpatroon, maar heb je regelmatig last van eetbuien of snaaimomenten? Of juist van bloedsuikerschommelingen?

Wil jij je fitter en energieker voelen? Heb je klachten waar je niet vanaf komt, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, somberheid of lusteloosheid?

Als voedingscoach kan Anouk je op weg helpen naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Door pure, natuurlijke voeding kunnen we verandering brengen in jouw klachten en ik help je daar graag bij!

Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en gaan we ervoor zorgen dat jij weer lekker in je vel zit.

Wat betekent dat voor jou?

  • Pro-actieve voedingscoaching
  • Resultaat gericht
  • Persoonlijke aandacht
  • 24-7 advies
  • 6 maanden traject
  • 60 euro per maand

Wil je meer informatie? Mail dan naar: info@movementamersfoort.nl of spreek Anouk aan in de club.

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen