(Sport)fysiotherapie

Je bent bij Movement Club 033 begonnen om je persoonlijke doelen te behalen. Soms zijn er bij aanvang al fysieke klachten aanwezig of ontstaan er ongemakken onderweg naar je einddoel. Wanneer dit zo is; weet dan dat ik je man ben binnen het Movement team. In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan bij mensen met langdurige pijnklachten, maar ook bij acute (sport-)klachten. Met mijn specialisatie in sportfysiotherapie kan ik ook veel voor je betekenen wanneer je specifiek wilt revalideren of trainen voor een sport-evenement of wedstrijd.

Hoe ben ik te bereiken? Bespreek met je trainer wat je klachten zijn of spreek mij aan wanneer ik in het wild rondloop. We plannen dan een geheel vrijblijvende afspraak in. Tijdens deze afspraak zoek ik samen met jou naar de oorzaak van de klacht en bespreek ik hoe je dit kan gaan aanpakken. Veelal betekent dit alleen advies en soms volgt er een op maat gemaakt behandeltraject.

Graag begroet ik je op de club tijdens je sportmoment en bij fysieke ongemakken sta ik graag voor je klaar. Groeten Rob (0648408419)

Voordelen (sport)fysiotherapie bij Movement Club 033

  • Al meer dan 13 jaar ervaring als sportfysiotherapeut met een pro-actieve benadering
  • Samen met de (sport)fysiotherapeut én personal trainer een plan van aanpak
  • Snelle communicatie en nauwe samenwerking tussen (sport)fysiotherapeut, personal trainer en de klant
  • Actief revalideren door middel van unieke sport- en behandelruimte en faciliteiten

Na revalidatie een nazorg traject op maat

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen