(SPORT)FYSIOTHERAPIE

Je bent bij Movement Club 033 begonnen om je persoonlijke doelen te behalen. Soms zijn er bij aanvang al fysieke klachten aanwezig of ontstaan er ongemakken onderweg naar je einddoel. Wanneer dit zo is; weet dan dat ik je man ben binnen het Movement team. In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan bij mensen met langdurige pijnklachten, maar ook bij acute (sport-)klachten. Met mijn specialisatie in sportfysiotherapie kan ik ook veel voor je betekenen wanneer je specifiek wilt revalideren of trainen voor een sport-evenement of wedstrijd.

Hoe ben ik te bereiken? Bespreek met je trainer wat je klachten zijn of spreek mij aan wanneer ik in het wild rondloop. We plannen dan een geheel vrijblijvende afspraak in. Tijdens deze afspraak zoek ik samen met jou naar de oorzaak van de klacht en bespreek ik hoe je dit kan gaan aanpakken. Veelal betekent dit alleen advies en soms volgt er een op maat gemaakt behandeltraject.

Graag begroet ik je op de club tijdens je sportmoment en bij fysieke ongemakken sta ik graag voor je klaar. Groeten Rob (0648408419)

Voordelen (sport)fysiotherapie bij Movement Club 033

  • Al meer dan 13 jaar ervaring als sportfysiotherapeut met een pro-actieve benadering
  • Samen met de (sport)fysiotherapeut én personal trainer een plan van aanpak
  • Snelle communicatie en nauwe samenwerking tussen (sport)fysiotherapeut, personal trainer en de klant
  • Actief revalideren door middel van unieke sport- en behandelruimte en faciliteiten

Na revalidatie een nazorg traject op maat.

CONTACT OPNEMEN

MAAK KENNIS MET MOVEMENT