(Sport)diëtiste

Goede voeding is belangrijk voor iedereen. Om optimaal te kunnen functioneren en presteren, een gezond lichaam te behouden en te genieten van het leven: nu en later! Maar... wat eet je dan, hoeveel en wanneer? Iedereen heeft tegenwoordig wel een mening over voeding. De trends vliegen je om de oren.

Maar: voedingsvraagstukken zijn niet eenduidig te beantwoorden, smaken verschillen en voeding is persoonlijk. Als performance atleet heb ik ervaren wat voeding voor je sport-/levensplezier kan betekenen.

Zo ben ik momenteel werkzaam als sport diëtiste bij Papendal en begeleid ik topsporters met zwemmen en dansen naar wedstrijden toe. Elk advies is ‘tailor made’, zodat het past bij jou! Daarnaast ben ik werkzaambij Movement Club en kun je ook mijn zelf geschreven kookboek SPORTables vinden in de club.

Meer weten? Zie dan mijn website: https://www.karinlambrechtse.nl.

Wil je een afspraak maken? Mail dan naar: info@karinlambrechtse.nl of bel 06-41403785.

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen