Personal Yoga

Personal Yoga is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt! Niet alleen tijdens de sporturen zal de trainer voor u klaar staan, maar er zal ook buiten de sporturen worden gecoacht. Je trainer staat 24/7 voor jou klaar!

Personal Yoga is mogelijk in de vorm van 1op1 en 1op2 training. Bij Movement staat flexibliteit hoog in het vaandel: jij bepaald wanneer je komt trainen, tussen 06:00 en 23:00. Samen met je personal yoga trainer kun je werken aan kracht- en uithoudingsvermogen, mobiliteit, flexibiliteit en revalidatie.

Gratis proefles personal yoga

Voordelen van Personal Yoga:

  • Persoonlijk plan van aanpak
  • Plan flexibel jou training op het gewenste moment in
  • Individuele aandacht
  • Stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert
  • Bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat
  • Geschikt voor elk niveau en iedere leeftijd

Cindy Boersma is al jaren een hoogstaande trainer in Amersfoort. Ieder met zijn of haar eigen specifieke kwaliteiten, dit zorgt ervoor dat zij perfect bij jouw persoonlijke wensen en doelstellingen aansluit.

Maak nu kennis met Cindy!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen