Personal Coaching

Je zit niet lekker in je vel, hebt het gevoel dat je je leven niet ‘vol’ leeft. Misschien ben je in wezen veel spontaner dan je laat zien. Of ben je juist gevoelig terwijl je je altijd hard opstelt. Misschien ben je niet zo goed in het contact met anderen. Maak je veel ruzie. Of moet je van alles vinden van jezelf en van de mensen in je omgeving.

Hoe fijn zou het zijn als je dit kunt delen, erover kunt praten. In een vertrouwelijke omgeving, los van je dagelijkse beslommeringen kunt onderzoeken waar dit vandaan komt. Dat er inzicht komt, je je bewust wordt, wordt bevrijd van je belemmeringen.

Hoe fijn is het als je handvatten krijgt om met deze inzichten vrijer te leven, onbevangener. Als je kunt leven en beleven.

Welke hulpvraag je ook hebt, ik kan je zonder meer helpen en samen met jou zorgen dat we tot de kern komen, dat er inzicht komt, bewustwording en dat je je doelen bereikt.

Ik ben werkzaam als therapeut en coach en heb een scala aan ‘instrumenten’ tot mijn beschikking, welke ik kan inzetten om jou verder te helpen met je doelstelling en hulpvraag, welke ik door vragen te stellen afstem op de behoefte die er bij jou ligt.

Op basis daarvan zal ik bepaalde interventies inzetten om jou verder te helpen en om verandering teweeg te brengen. Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in je gedrag en je patronen. Ik werk op afspraak en ben te bereiken op: 06 – 55162212. Zie mijn website: www.dbvsadvies.nl/home voor meer informatie.

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen