Open keuken

SEM – Sla en Meer:

SEM is Sla En Meer. Niet zomaar SLA, maar biologische, lekkere en gezonde Sla. Die wij speciaal voor jou in de lekkerste salade combinaties hebben bedacht. Ons uitgangspunt is dat we met z'n allen gezond, lekker en makkelijk kunnen eten. Zie de Movement Club webshop voor het menu!

Pokélicious:

Het woord poké komt oorspronkelijk uit Hawaii en is een gerecht dat bestaat uit salade met verse rauwe vis. Wij willen jullie graag laten kennismaken met deze nieuwe culinaire trots. Aan de hand van een invullijst stel jij jouw eigen variant (Burrito, bowl of salade) samen.

Het is gegarandeerd vers en bovendien gezond samengesteld met ingrediënten die jouw smaakpapillen te boven gaan. Pokélicious staat vooral voor snel, gezond en makkelijk!

Eiwit- shakes en repen:

Bij Movement Club geniet je na iedere training vrijblijvend van eiwitshakes in verschillende smaken, om het spierherstel te bevorderen. Ook kun je als snack, eiwitrepen uit de koelkast pakken om voor of na de training te nuttigen.

Vitaminen en mineralen:

Jij als hardwerkende sporter hebt extra ondersteuning nodig op het gebied van vitaminen en mineralen. Wij zorgen ervoor dat je dit kunt aanvullen door middel van ons ruime aanbod.

Vers (gedroogd) fruit:

Alleen sporten is niet genoeg, gezond eten is net zo belangrijk! Wij zorgen dat je bij Movement altijd de beschikking hebt tot gezonde snacks: van vers fruit tot aan gedroogd fruit en noten, het ligt altijd voor je klaar!

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen