Open Gym

Bij Movement bieden wij de optie tot zelfstandig trainen in je eigen luxe, privé gym.

Faciliteiten

Wij werken met zeer hoogwaardige apparatuur van onder andere ATX en Barbarian Line. Je hebt de mogelijkheid tot zowel functionele apparatuur, waaronder: zes werkstations met bumper plates, olympische stangen, wall balls en targets, slee-baan, ringen, klimtouwen, kettebells etc. als vaste appratuur voor alle spiergroepen.

Daarnaast werken we met ‘Gym-eyes’. Film, analyseer en deel je workout via de actiecamera's bij Movement Club 033. Het is de missie van Gymeyes om sporters over heel de wereld te motiveren, informeren en activeren bij het verbeteren van hun lifestyle door middel van technologie. Hiermee kun je je eigen techniek en voortgang bijhouden!

Je bent altijd welkom voor een rondleiding!

Tijden

Maandag tot en met vrijdag: 11:00-17:00 en 20:30 – 22:00
Zaterdag 11:00-13:00 en zondag van 08:00-12:00

Voordelen

  • Je eigen luxe, privé gym
  • Maak gratis gebruik van alle faciliteiten van Movement Club
  • Hoogwaardige en moderne trainingsapparatuur
  • Uitgebreide en nauwkeurige fysieke metingen
  • Trainen in een omgeving met de kennis van personal trainers

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen