SPORT- EN ONTSPANNINGS

MASSAGE

Sportmassage in Amersfoort gezocht? Dan zit je goed bij Movement Club 033. Een sportmassage werkt bevorderlijk voor de spieren en het herstel hiervan na een intensieve trainingssessie. Er zitten vele voordelen aan een sportmassage. Wil jij deze ook ervaren? Maak dan direct een afspraak.

 

Mijn naam is Melissa Cornelius. Ik ben 27 jaar oud. Geboren in Zuid Afrika en op mijn 10de naar Nederland verhuisd. In 2017 heb ik besloten om echt te doen wat ik leuk vind en heb ik me helemaal omgeschoold van IT Consultant naar Sportmasseur. Ik speel zelf rugby en weet hoe belangrijk het is om je lichaam goed te onderhouden en daarbij blessures te voorkomen. Daarom vind ik het ook erg leuk om mede sporters hiermee te begeleiden.

Sportmassage is een massagetechniek die gericht is op het onderhouden van de conditie van de spieren. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen toe te laten, wat een sneller herstel mogelijk maakt. Regelmatige massage draagt bij tot hogere prestaties en sneller herstel tussen de trainingen door, ook kunnen voorstadia van mogelijk blessures in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld

Naast het inzetten van sportmassage bij blessures kan deze massage ook voorafgaand aan het sporten worden toegepast om de spieren te activeren. Een dergelijke massage zal dan ook een stimulerend karakter hebben, maar vervangt niet de juiste warming up! Na een prestatie zitten de spieren vaak vol afvalstoffen, het lichaam moet hiervan herstellen en een sederende massage kan een goede bijdrage leveren aan dat herstel.
Verder kan sportmassage helpen het lichaam in conditie te houden tijdens perioden met minder beweging dan normaal. Te denken valt aan een trainingsstop of vakantie. Sportmassage mag nooit worden toegepast (de eerste dagen / weken) na een spierscheur, bij een ontsteking of wond van de huid, of als iemand koorts heeft.

Contact: Melissa Cornelius
Mail: Melissa@revibewellness.nl
Telefoonnummer: 0610732000

Gelieve er mee rekening te houden dat we tijdens een behandeling niet altijd de telefoon kunnen opnemen. Je kan altijd een berichtje sturen of een voicemail nalaten en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

CONTACT OPNEMEN

MAAK KENNIS MET MELISSA