Bootcamp Club Amersfoort

Wil jij ook lekker in de buitenlucht sporten met een gezellige club mensen onder begeleiding van een personal trainer?

Kom dan eens een kijkje nemen.

Je kunt een 5-rittenkaart, 10-rittenkaart of onbeperkte bootcamp afnemen vanaf €35 per maand.

Bootcamp tijden:

Maandag 19:30 – 20:25 bootcamp
Maandag 20:30 – 21:30 boksbootcamp
Woensdag 19:30 – 20:25 bootcamp
Woensdag 19:30 – 20:30 indoor boksbootcamp
Zaterdag 09:15 – 10:15 bootcamp

Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club? Meld je dan aan in onderstaand formulier!  Of contact Natalie via 06-12979030

Je mag uiteraard altijd een proefles nemen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessure kleiner.

Voordelen bootcamp:

  • ­Motivatie en coaching door een Personal Trainer
  • Sporten in de frisse buitenlucht
  • Elke week weer een nieuwe, uitdagende work-out
  • Trainen voor vetverbranding, spieropbouw en conditie
  • Goed alternatief voor Personal Training
  • Laagdrempelig tarief

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen