Wil je graag zelf een bootcamp volgen in Amersfoort?

Wil je gezellig in groepsverband in de buitenlucht trainen? Door middel van intensieve buitentraining werken aan je conditie, fitter worden en lekker bezig zijn met sporten? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Bootcamp training in Amersfoort!

Je kunt een 5-rittenkaart of 10-rittenkaart afnemen. Meer informatie hierover willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bootcamp tijden in Amersfoort:

Maandag 19:50 – 20:35 bootcamp
Dinsdag 19:50 – 20:35 boksbootcamp
Donderdag 18:50 – 20:35 bootcamp
Zaterdag: 09:00 – 09:45 bootcamp

Locatie: grasveld Ijsselstraat

Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Je mag uiteraard altijd eerst een proefles nemen.

Contact opnemen

Wat kun je verwachten?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner.

Contact opnemen

Voordelen van de bootcamp in Amersfoort:

 • ­Motivatie en coaching door een Personal Trainer
 • Sporten in de frisse buitenlucht
 • Elke week weer een nieuwe, uitdagende work-out
 • Trainen voor vetverbranding, spieropbouw en conditie
 • Goed alternatief voor Personal Training
 • Laagdrempelig tarief
Moet ik ervaring hebben met boksen?

Als je bij ons komt boksen, maakt het niet uit of je ervaring hebt of net wilt beginnen. Wij begeleiden jou op een persoonlijke manier. Dit sluit altijd aan bij jouw niveau, lifestyle en doelen. Onze trainers gaan altijd met jou kijken naar jouw doelen en stellen hier een trainingsplan op af. Bij ons boks je altijd onder leiding van een personal trainer.

Hoe werkt het boksen?

Wij geven altijd 1 op 1 of 1 op 2 bokstrainingen. Hierbij train je met een bokszak en pads, dus niet op elkaar. Je bepaalt zelf wanneer je komt trainen. Dit kan tussen 6 uur ’s ochtends en 23 uur ’s avonds. Bij ons staat flexibiliteit namelijk hoog in het vaandel. Bij de trainingen kun je werken aan jouw conditie of techniek, maar je kunt ook gewoon lekker mentaal losgaan.

Wat zijn de voordelen van boksen?
 • Mentale boost
 • Hoge vetverbranding
 • Meer energie
 • Voor ieder niveau en leeftijd
 • Vermindert stress
 • Dynamische training
Sluit de bokstrainer aan bij mijn doelen?

Wij hebben een team van negen bokstrainers die graag met jou trainen. Elke trainer heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Door samen met jou te kijken naar jouw wensen en doelen, kunnen wij een trainer selecteren die perfect bij jou aansluit. Maak via onze website alvast kennis met ons team!

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Na je aanmelding kun je gelijk met ons mee komen trainen.

Of je nu gezellig met een groep buiten wilt sporten en nieuwe contacten wilt leggen of jezelf keihard wilt afbeulen in groepsverband. Jij bepaalt je eigen tempo en niveau en onze personal trainers spelen daar op in.

Graag tot snel bij Bootcamp Club Amersfoort!

Contact opnemen
Bedankt voor je bericht! Het bericht is verzonden.
Oops! Er ging iets mis met het verzenden van het bericht. Probeer het later nog eens.
KENNIS MAKEN

MAAK KENNIS MET MOVEMENT