Wil je graag zelf een bootcamp volgen in Amersfoort?

Wil je gezellig in groepsverband in de buitenlucht trainen? Door middel van intensieve buitentraining werken aan je conditie, fitter worden en lekker bezig zijn met sporten? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Bootcamp training in Amersfoort!

Je kunt een 5-rittenkaart, 10-rittenkaart of onbeperkte bootcamp afnemen vanaf €35 per maand. Meer informatie hierover willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bootcamp tijden in Amersfoort:

Maandag 19:30 – 20:25 bootcamp
Maandag 20:30 – 21:30 boksbootcamp
Woensdag 19:30 – 20:25 bootcamp
Zaterdag 09:15 – 10:15 bootcamp

Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Je mag uiteraard altijd eerst een proefles nemen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner.

Voordelen van de bootcamp in Amersfoort:

 • ­Motivatie en coaching door een Personal Trainer
 • Sporten in de frisse buitenlucht
 • Elke week weer een nieuwe, uitdagende work-out
 • Trainen voor vetverbranding, spieropbouw en conditie
 • Goed alternatief voor Personal Training
 • Laagdrempelig tarief

Bootcamp is een intensieve full-body workout. Je gaat op diverse manieren aan de slag. Hierbij maken we gebruik van het eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen en andere natuurlijke obstakels. Ook trainingsmateriaal staat tot onze beschikking. Bootcamp is een zeer afwisselende manier van trainen met veel diversiteit in de oefeningen.

De bootcamp training wordt in de buitenlucht gegeven, in groepsverband. Dit is altijd met een gezellige club mensen, onder leiding van twee personal trainers. De bootcamp trainingen worden van maandag tot en met zaterdag gegeven. Je kunt altijd meedoen, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. De oefeningen worden door de trainers afgestemd op jouw eigen niveau of tempo.

 • Motivatie en coaching door een Personal Trainer
 • Sporten in de frisse buitenlucht
 • Elke week weer een nieuwe, uitdagende work-out
 • Trainen voor vetverbranding, spieropbouw en conditie
 • Goed alternatief voor Personal Training
 • Laagdrempelig tarief

Wij bieden diverse mogelijkheden voor abonnementen met betrekking tot de bootcamp. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 5 of 10 rittenkaart. Je kunt echter ook voor slechts 35 euro per maand onbeperkte bootcamp trainingen bij ons volgen. Zie je dit wel zitten? Kom dan eens een kijkje nemen en volg een gratis proeftraining.

Je kunt al onbeperkt gebruik maken van onze bootcamp in Amersfoort 7,50 euro per keer.

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Na je aanmelding kun je gelijk met ons mee komen trainen.

Of je nu gezellig met een groep buiten wilt sporten en nieuwe contacten wilt leggen of jezelf keihard wilt afbeulen in groepsverband. Jij bepaalt je eigen tempo en niveau en onze personal trainers spelen daar op in.

Graag tot snel bij Bootcamp Club Amersfoort!

Bedankt voor je bericht! Het bericht is verzonden.
Oops! Er ging iets mis met het verzenden van het bericht. Probeer het later nog eens.
KENNIS MAKEN

MAAK KENNIS MET MOVEMENT