ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Fysiotherapiepraktijk Amersfoort

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Amersfoort? Het is soms lastig om een juiste keuze te maken voor een fysiotherapeut. Misschien heeft u het een en ander al gelezen op internet en is het nu tijd om voor uzelf een duidelijke keuze te maken. Graag helpen we u bij het bereiken van uw doelstellingen.

Wij zijn Movement Club 033 en door de jaren heen hebben we veel mensen mogen helpen bij hun lichamelijke klachten, doelstellingen, wensen en vragen. Ook voor u staan we klaar om van start te gaan! Fysiotherapie kan namelijk meer oplossen dan u denkt. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Hoe verloopt fysiotherapie bij ons?

Allereerst is het belangrijk dat we weten wat uw klachten of wensen zijn. Er volgt dus allereerst een gesprek om te kijken wat er momenteel speelt. Vervolgens gaan wij concrete stappen voor u uitzetten die u kunt ondernemen, samen met ons. In het gehele proces begeleiden we u uiteraard. Juist onze professionele begeleiding maakt dat u op een correcte wijze komt tot het gewenste resultaat. Wij letten goed op of u bijvoorbeeld de juiste houding heeft tijdens oefeningen, dat de progressie soepel verloopt en dergelijke.

Samen met u gaan wij dit proces aan!

Movement Club 033

U kunt bij Movement Club 033 terecht voor meer dan alleen fysiotherapie. Bent u op zoek naar een personal trainer of wilt u bootcamp lessen volgen? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Wij bieden u begeleiding op het gebied van sport, gezondheid en fysiotherapie. Al onze personal trainers en fysiotherapeuten zijn professionals en weten maar al te goed wat ze moeten doen om u te helpen. Ook als u begeleiding wilt bij uw zwangerschap of iets anders kunt u bij ons terecht.

U kunt altijd terecht bij Movement Club 033 voor:

  • – Mentaal sterker worden;
  • – Een professionele fysiotherapiepraktijk in Amersfoort;
  • – Afvallen, spier opbouw en fitter worden;
  • – Tijdmanagement, stresscontrole en een betere nachtrust;
  • Voedingsadviezen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We vinden het belangrijk om bij uw proces betrokken te zijn. Stanley Bakker en Larissa Kooij zijn beide personal trainers en hebben een grote passie voor sport en het helpen van mensen bij het behalen van hun doelstellingen. Indien u met ons aan de slag wilt gaan, kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

We zullen dan eerst een afspraak met u inplannen om te achterhalen wat uw wensen, doelen of klachten zijn. Alleen op deze manier kunnen wij een concreet stappenplan ontwikkelen.

Neem contact op met ons!

Op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Amersfoort? Kies voor Movement Club 033! Neem direct contact met ons op voor eventuele vragen of voor een afspraak!

Contact opnemen