ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Fysiotherapie Soest

Heeft u veel lichamelijke klachten en weet u niet zo goed waar het vandaan komt? Het is belangrijk om niet al te lang door te lopen met uw klachten. Op deze manier kan het namelijk erger worden en wordt het ook steeds lastiger om een oplossing te vinden voor uw probleem. Indien u fysiotherapie in Soest wilt inzetten, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bij Movement Club 033  kunt u terecht voor professionele fysiotherapeuten, maar ook voor bijvoorbeeld personal training. Graag helpen we u bij het bereiken van uw doelen of het verhelpen van uw klachten.

Waarom fysiotherapie?

Wanneer men een klacht wordt er veelal eerst lang doorgelopen met deze klacht. Dit is een grote misvatting van mensen, want hierdoor wordt het niet minder. Vanuit onze deskundigheid weten wij goed wat u moet ondernemen, want in iedere situatie is dit weer anders. Bovendien letten wij er ook op dat u niets overbelast. Misschien heeft u niet een duidelijke klacht, maar loopt u een beetje vast qua doelstellingen en uw progressie? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Over Movement Club 033

We vinden het belangrijk dat u alles uit uw werk, sport, relatie en sociaal leven kunt halen. Hiervoor moet alles in balans zijn: uw geest, uw lichaam. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij bijvoorbeeld uw personal trainer of bij de fysiotherapie in Soest. Wij begeleiden u namelijk op mentaal en fysiek gebied. We geloven erin dat alles met elkaar verbonden is en dat maakt Movement Club 033 ook zo’n prettige ondersteuning. Eén op één begeleiding, in duo verband of in groepen: het is maar net wat u wilt.

Bij Movement Club 033 kunt u in ieder geval altijd rekenen op hulp bij of voor:

  • Fysiotherapie in Soest;
  • Afvallen, spier opbouw en fitter worden;
  • Mentaal sterker worden;
  • Tijdmanagement, stresscontrole en een betere nachtrust;
  • Voedingsadviezen.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse specialiteiten, zoals (kick)boksen, obesitas, kidsfit, zwangerschap en revalidatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wellicht vraagt u zich af hoe wij u helpen. Allereerst vinden we het altijd belangrijk om u op een manier te helpen die bij uw klacht en probleem aansluit. Daarbij kijken we ook naar u als persoon. Dat geldt ook voor de personal training die u bij ons kunt volgen. Ieder persoon heeft immers weer een ander doel voor ogen. Personal trainers Stanley Bakker en Larissa Kooij stellen u in ieder geval centraal.

Neem direct contact op!

Wilt u fysiotherapie in Soest inzetten? Kies dan voor Movement Club 033 en ga altijd voor zeker. Indien u nog vragen heeft, helpen we u uiteraard ook graag verder. Neem dus gerust contact met ons op voor vragen of voor een afspraak!

Contact opnemen