ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Fysiotherapie Amersfoort

Wist u dat fysiotherapie in Amersfoort ervoor kan zorgen dat u minder last heeft van lichamelijke klachten? Een fysiotherapie is expert op het gebied van bewegen, de juiste houdingen en dergelijke. Een fysiotherapeut kan helpen bij het verhelpen of verminderen van pijnlijke plekken in uw lichaam. Wanneer u een fysiotherapeut inschakelt krijgt u altijd zorg op maat en dat is juist zo belangrijk. Voor ieder lichaam is er natuurlijk weer een andere behandeling gewenst.

Met de juiste fysiotherapie in Amersfoort zorgt u ervoor dat u uw doel kunt bereiken. Bij Movement Club 033 bent u hiervoor zeker aan het juiste adres: een professioneel therapeut die u maar al te goed kan helpen. Graag vertellen we u daar meer over.

Waarvoor is fysiotherapie belangrijk?

Het komt regelmatig voor dat men te lang doorloopt met pijnlijke plekken in het lichaam. Dit resulteert vaak in langdurige klachten die steeds moeilijker op te lossen zijn. Het is dus cruciaal om tijdig aan de bel te trekken en fysiotherapie in te zetten. Fysiotherapie zorgt ervoor dat u sneller herstelt en zo optimaal mogelijk kan (blijven) bewegen. Wij helpen u daar graag mee!

Over ons

Bij Movement Club 033 kunt u niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar ook voor personal training. Bij alles wat we doen stellen we u centraal. Het gaat immers om uw lichaam, uw doelstellingen en uw situatie. Waar onze begeleiding ook voor is: het moet u verder op weg helpen! Personal trainers Stanley Bakker en Larissa Kooij staan voor u klaar om u te begeleiden bij uw proces.

U kunt in ieder geval altijd terecht bij Movement Club 033 voor:

  • – Fysiotherapie in Amersfoort;
  • – Afvallen, spier opbouw en fitter worden;
  • – Mentaal sterker worden;
  • – Tijdmanagement, stresscontrole en een betere nachtrust;
  • Voedingsadviezen.

Bent u op zoek naar begeleiding bij uw zwangerschap of obesitas? Wilt u leren kickboksen of wilt u een leuke sport voor uw zoon/dochter? Ook met deze specialiteiten kunnen wij u van dienst zijn.

Hoe kunnen wij u helpen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Om te beginnen willen we weten wat uw wensen of doelstellingen zijn. Lichamelijke klachten, uw sportverleden en dergelijke moeten wij ook weten om te kunnen aangeven welke stappen we moeten ondernemen. Voor iedereen is dit immers weer verschillend en daarom juist zo belangrijk om alles concreet te maken.

Neem contact op met ons!

Fysiotherapie in Amersfoort inzetten om uw klachten te verminderen of af te nemen? Movement Club 033 staat voor u klaar. Heeft u nog een aantal vragen? Dan helpen wij u uiteraard ook graag. Neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een afspraak!

Contact opnemen