ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Diëtist in Soest

Als u aan het diëten en/of afvallen bent, is het van essentieel belang dat u dat op een verantwoorde, professionele manier aanpakt. Een diëtist van Movement Club 033 kan u hierbij helpen. Wij bieden u persoonlijke en motiverende trainingen die aansluiten op uw wensen en behoeften. Onze diëtisten in Soest en omgeving maken voor elk individu een persoonlijk stappenplan, want ieder persoon is uniek!

De veelzijdigheid van Movement Club 033

Niet alleen voor het inhuren van een diëtist kunt u bij Movement Club 033 terecht. Ook bieden wij professionele begeleiding aan kinderen met obesitas. Daarnaast geven we intensieve kracht- en bokstrainingen en helpen we u om weer fit te worden na een operatie, ziekte of blessure door middel van hersteltherapie. Bent u zwanger? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze personal trainers helpen u fit te worden en te blijven tijdens uw zwangerschap.

Wilt u voor uw bruiloft wat lekkerder in uw vel zitten? Ook dan staan wij voor u klaar. Daarnaast is lifestyle- en mindsetadvies geven is één van onze werkzaamheden. Een gezond lichaam begint namelijk bij een gezonde geest.

Waarom een diëtist?

Stanley Bakker en Larissa Kooij zijn de personal trainers die bij ons werkzaam zijn. De trainingen zijn haalbaar en betaalbaar en volledig op uw wil afgestemd. Zij geloven dat een goede lichamelijke gezondheid sterk samenhangt met geestelijke gezondheid. De personal trainers van Movement Club 033 helpen u dus om lekker in uw vel te zitten door professionele begeleiding te bieden. Samen met u stellen zij uw doelen scherp en maken een persoonlijk plan van aanpak, zodat u de juiste begeleiding krijgt die bij u en uw lifestyle past.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op om erachter te komen wat een diëtist uit Soest en omgeving voor u kan betekenen. Dat kan door het contactformulier in te vulen, maar u kunt ook bellen of whatsappen naar 06-10173261 of 06-14543082. Een professionele, enthousiaste en prettige diëtist vindt u bij Movement Club 033!

Contact opnemen