ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Persoonlijke begeleiding van een diëtist in Amersfoort

Op zoek naar professionele hulp bij het afvallen? Movement Club 033 voorziet u van persoonlijke en motiverende begeleiding door het bieden van een deskundige diëtist. Een diëtist die uw leefstijl begrijpt en aangepast hierop advies geeft, antwoorden op uw vragen heeft en met een persoonlijk plan komt. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om een gezond voedingsschema op te stellen en grotendeels gezond te eten? Dan biedt een diëtist van Movement Club 033 uitkomst.

Hoe gaan we te werk?

Onze diëtisten in Amersfoort en omgeving maken voor elk individu een persoonlijk stappenplan, want iedere persoon is uniek. Iedereen heeft zijn eigen wensen en gezond eten is op verschillende manieren in te vullen. Op basis van wat u graag wilt eten en wat valt onder gezonde voeding gaan we een schema op maat maken.

We stemmen dit af op uw leefstijl en indien gewenst kunnen we hier ook sportvoeding aan toevoegen, zodat u een ideaal eetpatroon ontwikkeld voor en na het sporten. Wij doen dit vanuit onze praktijk in Amersfoort. Hier op locatie kunt u terecht voor voedingsadvies.

Maak gerust en afspraak en we gaan samen kijken hoe we voor u een haalbaar en prettig voedingsplan kunnen opstellen. Als u last heeft van overgewicht, zullen we hierop focussen. Wilt u om een andere reden werken met een diëtist? Dan horen we het graag en gaan we aan de slag met uw doel.

De veelzijdigheid van Movement Club 033

Niet alleen voor het inhuren van een diëtist kunt u bij ons terecht. Een kleine greep uit de gebieden waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent:

  •  Hersteltherapie
  •  Begeleiding van kinderen met obesitas
  •  Lifestyle advies geven
  •  Zwanger & Fit
  •  Intensieve training

Zoals u kunt zien hebben niet al deze diensten direct met food te maken, wat u wellicht verwacht als we het over het werk van diëtisten hebben. Bij Movement Club 033 proberen we op verschillende manieren te werken aan de gezondheid van onze cliënten. Spreekt één van deze diensten u aan? Kom dan gerust eens langs!

We streven naar een gevarieerd voedingspatroon

Veel mensen die bij onze diëtist komen, denken dat ze daarna allerlei regeltjes opgelegd krijgen en dat ze alles wat ze nu zo lekker vinden, niet meer mogen eten. Maar niets is minder waar. U kunt zeker nog gezellig met vrienden of collega’s borrelen, u moet alleen iets beter opletten. Meer hierover zal onze diëtist uitgebreid met u bespreken op basis van persoonlijk advies.

Diëitist Amersfoort

Wat voor de één wel werkt, kan bij een ander met een heel ander werkend lichaam heel anders uitpakken. Vandaar dat we wat betreft een dieet en food advies altijd per persoon naar de situatie en doelen kijken.

Waarom een diëtist van Movement Club 033?

De personal trainers die bij ons werkzaam zijn zorgen voor trainingen die haalbaar en betaalbaar zijn voor iedereen. Zij geloven dat een goede lichamelijke gezondheid sterk samenhangt met geestelijke gezondheid. De personal trainers van Movement Club 033 helpen u dus om lekker in uw vel te zitten door professionele begeleiding te bieden.

Samen met u stellen wij uw doelen scherp en maken een persoonlijk plan van aanpak, zodat u de juiste begeleiding krijgt die bij u en uw lifestyle past.

Boek uw diëtist in Amersfoort

Wilt u weten wat een diëtist uit Amersfoort en omgeving voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. U kunt bellen of whatsappen naar 06-10173261 of 06-14543082. Ook kunt u het contactformulier invullen en vragen naar onze diëtist.

Een professionele, enthousiaste en prettige diëtist vindt u bij Movement Club 033!

Bent u benieuwd hoe anderen onze begeleiding al hebben ervaren? Bekijk dan eens de succesverhalen van onze leden.

Contact opnemen