ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Op zoek naar bootcamp nabij Woudenberg?

Tijdens een intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag tijdens de bootcamp nabij Woudenberg. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, ook bankjes, muren, bomen en andere ‘natuurlijke’ obstakels zetten we in tijdens onze training.

Daarnaast hebben we ook altijd voor trainingsmateriaal gezorgd, zodat we optimaal kunnen trainen. In groepsverband voeren we groepsoefeningen en individuele oefeningen uit en we gaan samen tot het uiterste!

Gaat jouw hartje hier sneller van kloppen en kun je wel wat sportactie gebruiken op de woensdagavond? Meld je dan nu aan voor onze bootcamp nabij Woudenberg!

Over Movement Club 033

Wil jij ook lekker in de buitenlucht sporten met een gezellige club mensen onder begeleiding van 2 personal trainers? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze bootcamp club op woensdagavond van 19:30 – 20:30 uur. Iedereen kan meedoen met elk fitnessniveau en elke leeftijd, de personal trainers zullen de oefeningen op jouw niveau aanpassen. Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op een blessure kleiner.

Onze personal trainers zullen je altijd persoonlijk begeleiden en iedere individu in de gaten houden om zo te zorgen dat iedereen het maximale uit de training haalt.

Naast dat je aan jezelf werkt, leer je allemaal nieuwe mensen kennen in je omgeving en wie weet levert dat leuke nieuwe contacten op! Je kunt je alleen bij ons aanmelden of samen met een vriend of vriendin of met je vader of moeder aanmelden en samen actief starten met bootcampen!

Ik wil me aanmelden voor de bootcamp nabij Woudenberg

Voor onbeperkt bootcamp betaal je slechts 45 euro per maand. Elke maandag & woensdagavond van 19:30 tot 20:30 in De Nieuwe Stad te Amersfoort. Dat betekent dat jij 12x een bootcamp kan volgen voor maar 45 euro.  Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club?

Meld je dan aan in ons formulier! Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen