ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Bootcamp in Ermelo

Ben je op zoek naar een bootcamp club in Ermelo of omgeving? Dan ben je van harte welkom bij de bootcamp van Movement Club 033. Samen met twee enthousiaste personal trainers kun je tijdens de bootcamp elke woensdagavond aan de bak. Kom stoom afblazen tijdens onze bootcamp en laat je door ons tot het uiterste pushen. Je zult versteld staan van je eigen kunnen en je voelt je naderhand uiterst voldaan.

Kan jij wel zo’n wekelijkse sportieve boost gebruiken? Meld je dan aan voor onze bootcamp vlakbij Ermelo!

De kosten

Voor slechts 15 euro per maand kun jij elke woensdag, 4x in de maand, bij ons komen bootcampen! En hoe leuk is het dat je dit samen met een vriend, vriendin, je moeder of broer kunt doen? Iedereen kan zich bij ons aanmelden voor de bootcamp training vlabkij Ermelo, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. We trainen elke week van 19:30 – 20:30 uur in bij De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Daarnaast geven we elke eerste donderdag van de maand bootcamp op een unieke locatie in de binnentuin van het Mariënhof bij Wijnbar Zuster Margaux.

Wat kun je verwachten van bootcamp nabij Ermelo?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking.

Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessure kleiner.

Inschrijfformulier voor onze bootcamp

Ben je enthousiast over onze bootcamp nabij Ermelo? Meld je dan vandaag nog aan via ons inschrijfformulier op de website. Heb je vragen over de bootcamp? Stel je vragen gerust door contact met ons op te nemen. Gezellig sporten in de buitenlucht met een gezellige en fanatieke groep mensen doe je bij de Bootcamp van Movement Club 033!

Contact opnemen