ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Wilt u graag bootcamp in Amersfoort?

Wil je gezellig in groepsverband in de buitenlucht trainen? Door middel van intensieve buitentraining werken aan je conditie, fitter worden en lekker bezig zijn met sporten? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Bootcamp training in Amersfoort!

Met een gezellige club mensen en twee personal trainers kun je op woensdagavond van 19.30 – 20.30 uur komen meetrainen. Iedereen kan meedoen, ongeacht je fitnessniveau en leeftijd. De personal trainers zorgen ervoor dat iedereen lekker aan de slag kan en traint met oefeningen voor zijn of haar eigen niveau en tempo. Maar uiteraard mag je ook verwachten dat de personal trainers jou tot het uiterste drijven op een prettige motiverende manier!

Wat houdt de bootcamp in?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal bij ons voor optimale trainingsmogelijkheden.

Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessure kleiner.

Wat zijn de kosten van bootcamp in Amersfoort?

Je kunt al onbeperkt gebruik maken van onze bootcamp in Amersfoort voor 15 euro per maand. Elke woensdagavond van 19:30 tot 20:30 trainen we in het park Juliana van Stolberg. Dat betekent dat jij 4x een bootcamp kan volgen voor maar 15 euro.

Daarbij geven wij elke eerste donderdag van de maand bootcamp op een unieke locatie in de binnentuin van het Mariënhof bij Wijnbar Zuster Margaux.

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Na je aanmelding kun je gelijk met ons mee komen trainen.

Of je nu gezellig met een groep buiten wilt sporten en nieuwe contacten wilt leggen of jezelf keihard wilt afbeulen in groepsverband; jij bepaalt je eigen tempo en niveau en onze personal trainers spelen daar op in.

Graag tot woensdagavond!

Contact opnemen