Slider

Movement brengt jou
thuis in beweging

Slider

Wil je graag zelf een bootcamp volgen in Amersfoort?

Wil je gezellig in groepsverband in de buitenlucht trainen? Door middel van intensieve buitentraining werken aan je conditie, fitter worden en lekker bezig zijn met sporten? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Bootcamp training in Amersfoort!

Met een gezellige club mensen en twee personal trainers kun je van maandag t/m donderdag en zaterdag komen meetrainen. Iedereen kan meedoen, ongeacht je fitnessniveau en leeftijd. De personal trainers zorgen ervoor dat iedereen lekker aan de slag kan en traint met oefeningen voor zijn of haar eigen niveau en tempo. Maar uiteraard mag je ook verwachten dat de personal trainers jou tot het uiterste drijven op een prettige motiverende manier!

Wat houdt de bootcamp in?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal bij ons voor optimale trainingsmogelijkheden.

Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessure kleiner.

Wat zijn de kosten & wat is de locatie van de bootcamp in Amersfoort?

Je kunt al onbeperkt gebruik maken van onze bootcamp in Amersfoort 7,50 euro per keer .

Kaliumweg 8 (grasveld)

Tijden: ma 19:15-20:00 & 20:00-20:45      di 19:30-20:15    wo 19:30 - 20:15    do 19:00-19:45   za 09:00- 09:45

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Na je aanmelding kun je gelijk met ons mee komen trainen.

Of je nu gezellig met een groep buiten wilt sporten en nieuwe contacten wilt leggen of jezelf keihard wilt afbeulen in groepsverband; jij bepaalt je eigen tempo en niveau en onze personal trainers spelen daar op in.

Graag tot snel!

Aanmelden

Contact Form