ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Voordelig boksen in Zeist?

Wilt u boksen in Zeist? Wanneer u wilt gaan boksen is het belangrijk dat de lessen altijd goed passen bij uw niveau. Of u nou een gevorderde kickbokser bent of misschien net bent begonnen. Wanneer u kiest voor bokslessen bij Movement Club 033 kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding, die goed past bij uw niveau, doelen en lifestyle.

Zo zijn er verschillende doelen mogelijk: een intensieve training voor een betere conditie, het sterker maken van uw spieren of iets anders. Wij helpen u! Onze personal trainers staan klaar om u te helpen en een goed trainingsplan te maken, afgestemd op uw wensen. Boksen in Zeist en omgeving?

Kies voor Movement Club 033!

Altijd een persoonlijk advies!

Onze personal trainers weten maar al te goed dat iedereen een andere aanpak nodig heeft. Ieder mens is uniek en dat betekent dat er tevens op sportgebied allerlei verschillen zijn. Wanneer u een persoonlijke aanpak heeft dat 100% bij u past zult u ook het snelst resultaten behalen. Misschien wilt u herstellen van een blessure en dat vraagt ook weer om een andere aanpak dan dat iemand wilt afvallen.

Personal trainers Larissa Kooij en Stanley Bakker kijken naar uw doelen, wensen en eisen. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. Elke training sluit hierdoor altijd aan op uw verwachtingen. Hierdoor is het voor iedereen betaalbaar en haalbaar!

Meer dan boksen in Zeist!

Naast boksen in Zeist kunnen wij u helpen met vele andere diensten. Wij bieden ook hulp bij andere disciplines omtrent gezondheid en sport. Alle trainingen kunt u volgen in rust en privacy. U hoeft niet in een drukke sportschool te sporten bijvoorbeeld. Wij kiezen voor een persoonlijke begeleiding.

Wilt u in duo’s of in een kleine groep trainen? Ook dat is mogelijk bij ons! Voor de vele diensten kunt u denken aan:

Meer informatie?

Wilt u boksen in Zeist, maar wilt u eerst meer informatie lezen? Wij helpen u graag verder. U kunt het aanmeldingsformulier invullen of vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen via 06-10173261 of 06-14543082 . Het maakt niet uit waar u onze hulp voor wilt inschakelen: u kunt altijd rekenen op onze expertise en kennis!

Contact opnemen