ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Voordelig boksen in Zeist?

Wil je boksen in Zeist? Wanneer je wilt gaan boksen is het belangrijk dat de lessen altijd goed passen bij je niveau. Of je nou een gevorderde kickbokser bent of misschien net bent begonnen. Wanneer je kiest voor bokslessen bij Movement Club 033 kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding, die goed past bij je niveau, doelen en lifestyle.

Kies voor de bokszaktraining van Movement Club 033!

Boksen nabij Zeist met Movement Club 033

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Bokstraining voor zowel de beginnende als gevorderde bokser
  • Optimale trainingsmogelijkheden in onze gym
  • In groepsverband of individueel boksen
  • De ideale training voor meer conditie en kracht
  • Gevestigd in Amersfoort, vlakbij Zeist

Boksen, een vechtsport om fysiek beter van te worden

Boksen in omgeving Zeist? Bij Movement Club 033 zijn er verschillende doelen mogelijk: een intensieve boks zaktraining voor een betere conditie, het sterker maken van je spieren of iets anders. Wij helpen jou je sportieve doelen te bereiken. Onze personal trainers staan klaar om je te helpen en een goed trainingsplan te maken, afgestemd op je wensen.

Individuele lessen of in groepsverband

Of je nu in groepsverband of individueel wilt boksen in omgeving Zeist, bij Movement Club 033 zit je goed. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en bieden zowel individuele trainingen als lessen voor groepen aan. Misschien heb jij specifieke sportieve doelen en kun je daar wel wat persoonlijke aandacht bij gebruiken. Dan zijn de individuele lessen echt wat voor jou.

Als je het gezellig vindt om samen met anderen te trainen kun je je aanmelden voor de groepslessen. Bokstraining volgen doe je dan in groepen die verdeeld zijn, wat inhoudt dat zowel ouderen, jongeren als jongens en meisjes meedoen. De sfeer is altijd fantastisch.

Altijd een persoonlijk advies

Onze personal trainers weten maar al te goed dat iedereen een andere aanpak nodig heeft. Ieder mens is uniek en dat betekent dat er tevens op sportgebied allerlei verschillen zijn. Wanneer je een persoonlijke aanpak krijgt die 100% bij je past zul je ook het snelst resultaten behalen. Misschien wil je herstellen van een blessure en dat vraagt ook weer om een andere aanpak dan dat iemand wilt afvallen.

Personal trainers Larissa Kooij en Stanley Bakker kijken naar je doelen, wensen en eisen. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. Elke training sluit hierdoor altijd aan op je verwachtingen. Hierdoor is het voor iedereen betaalbaar en haalbaar.

Boksen voor de jeugd en senioren

De bokstraining van Movement Club 033 is voor jong en oud. Het is een leuke manier om lekker actief te zijn. De sport bieden we daarom aan zowel de jeugd als volwassenen of senioren aan. Of het nu gaat om een bokszaktraining of gaat sparren met elkaar, wij zorgen dat de bokstraining bij je niveau past.

Boksen en andere vormen van personal training

Naast boksen in Zeist kunnen wij je helpen met vele andere diensten. Wij bieden ook hulp bij andere disciplines omtrent gezondheid en sport. Alle trainingen kun je volgen in rust en privacy. Je hoeft niet in een drukke sportschool te sporten bijvoorbeeld. Wij kiezen voor een persoonlijke begeleiding.

Wil je in duo’s of in een kleine groep trainen? Ook dat is mogelijk bij ons. Voor de vele diensten kun je denken aan:

Meer informatie over boksen in Zeist?

Wil je boksen in Zeist, maar wil je eerst meer informatie lezen? Wij helpen je graag verder. Je kunt je inschrijven door het aanmeldingsformulier in te vullen. Neem voor meer informatie over de kosten of tijden verder gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons via 06 101 732 61 of 06 145 430 82. Het maakt niet uit waar je onze hulp voor wilt inschakelen: je kunt altijd rekenen op onze expertise en kennis.

Contact opnemen