Slider
Slider

Boksen en kickboksen nabij Soest

Boksen of kickboksen nabij Soest? Je bent dan van harte welkom bij sportschool Movement Club 033 in Amersfoort. Vanuit Soest ben je met de auto binnen 10 minuten in Amersfoort.
icon-1

Krachtig

Bij Movement staat meer energie, fit, sterk en pijnvrij centraal

Smiley

Blij

Doelstellingen behalen met zichtbare resultaten

icon-2

Succesvol

Meer balans én vertrouwen in werk-, privé- en sociaal leven

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET ONS TEAM

VAN MOVEMENT CLUB 033

Waarom kickboksen of boksen bij Movement Club 033?

Wij bieden laagdrempelige en dynamische bokstraining en kickbokstraining aan voor zowel jong als oud. Hierbij maakt het niet uit of je een beginner of ervaren bokser bent: iedereen is welkom. De trainingen worden 1op1, 1op2 of 1 op4 gegeven. Wat wij nog meer bieden:

 • Wordt energieker, sterker, fitter en weer pijnvrij
 • Doelstellingen behalen met zichtbare resultaten
 • Meer balans en vertrouwen in werk-, privé- en sociaal leven
 • Zowel voor jong als oud en voor beginner als gevorderde
 • 1op1 of 1op2 training mogelijk
 • Divers team van 9 bokstrainers
 • Flexibele openingstijden: van 06.00 tot 23.00 uur

Geïnteresseerd in vrijblijvende intake? Vul dan ons contactformulier in om een afspraak te maken. Binnen 6 uur nemen wij dan contact met je op. Maak gebruik van onze chatfunctie om meer informatie op te vragen over deze sporten.

EEN KEERTJE KOMEN KIJKEN?

KOM GERUST LANGS

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
0-5

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel  Inspirator | Coach
10408664_794098913992412_6800149438840052943_n

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell
11760107_1027145353962161_7000246749095589701_n

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian
59409292_2647733421964391_2675669509062262784_o

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

KIES VOOR

MAXIMALE FLEXIBILITEIT, MAANDELIJKS OPZEGBAAR & PRIJZEN VANAF 75,- P.M.

Wat levert boksen nabij Soest jou op?

 • Een mentale boost.
 • Je maakt je hoofd volledig leeg
 • Een super fit lichaam (d.m.v meer beweging en gezond eten)
 • Hoge vetverbranding.
 • Meer energie.
 • Voor ieder niveau en leeftijd geschikt.
 • Het vermindert stress.
 • Je zelfvertrouwen komt terug.
 • Dynamische trainingen.
 • Je conditie verbetert.
 • Je techniek wordt steeds beter.

Persoonlijke begeleiding op maat

Bij ons boksen of kickboksen dichtbij Soest betekent dat je een eigen personal trainer krijgt toegewezen. Hij of zij zal jou op een persoonlijke manier begeleiden die bij je niveau, lifestyle en doelen past. Je geeft aan wat jouw persoonlijke doelen en wensen zijn. Samen maken jullie dan een persoonlijk plan van aanpak. Zo sluit elke bokstraining aan op jouw verwachtingen en is het voor iedereen haalbaar én betaalbaar.

Explosief en dynamisch boksen dichtbij Soest met een bokszak

Een boksles bij Movement Club 033 is een explosieve zak- en padstraining. Waarbij je werkt met een bokszak, zonder te sparren met een sparringpartner. Onze bokstraining wordt met recht een total body workout genoemd. Dat komt omdat technieken uit het boksen én kickboksen worden gebruikt. Daardoor neemt je conditie, kracht, reflex en zelfvertrouwen toe. Ook oefeningen voor de buikspieren, bilspieren en beenspieren komen aan bod.

Kickboksen in Soest

Als je liever zowel je benen als armen wilt trainen, past kickboksen beter bij je. Tijdens de training vinden er opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit diverse vechtsporten. Voor sportievelingen die houden van een uitdaging en die verlangen naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest is kickboksen bij onze sportschool nabij Soest de perfecte sportactiviteit.

Vraag een gratis intake aan

Ben je benieuwd of boksen en/of kickboksen iets voor jou is? Vraag dan een gratis intake aan door het contactformulier in te vullen. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via het chatsysteem. Voor direct contact bel naar 06-39592654.

HEB JE EEN BEDRIJF EN WIL JIJ OOK

GEZONDE, ENERGIEKE EN GELUKKIGE MEDEWERKERS?