ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Boksen in Barneveld met begeleiding?

Bent u al een tijdje op zoek naar een goede personal trainer? Misschien wilt u wel boksen in Barneveld? Dan is het wel zo prettig als u de juiste begeleiding heeft. Begeleiding van een personal trainer bijvoorbeeld. Bij Movement Club 033 profiteert u altijd van de beste begeleiding, afgestemd op uw persoonlijke doelen en wensen.

Voor iedereen is dit immers weer anders. U behaald de beste resultaten wanneer u kiest voor iemand die verstand van zaken heeft én altijd kijkt naar uw persoonlijke doelen. Het maakt niet uit of u een gevorderde of een beginnende bokser bent. Movement Club 033 helpt u verder!

De personal trainers van Movement Club 033 staan voor u klaar om te beginnen! Zij maken een goed trainingsplan voor u dat volledig past bij uw wensen. Wilt u boksen in Barneveld? Kies voor Movement Club 033 en profiteer van de juiste hulp!

Altijd persoonlijke trainingen!

Onze personal trainers weten goed hoe ze u moeten helpen. Iedereen krijgt een persoonlijke aanpak bij Movement Club 033 en dat is wel zo belangrijk. Iedereen is uniek en vraagt immers om een andere aanpak. Moet u herstellen van een blessure? Ook daar kunnen wij u bij helpen en adviseren.

De personal trainers Larissa Kooij en Stanley Bakker hebben veel ervaring en kijken naar uw wensen en doelen, om zo een goed plan te maken. Op deze manier past elke training bij uw verwachtingen.

Meer dan boksen in Barneveld!

Wanneer u onze hulp inschakelt en bij ons trainingen wilt volgen, kunt u vertrouwen op onze kennis en expertise. Dat geldt voor boksen in Barneveld, maar ook voor vele andere diensten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Wij kunnen u dus met vele diensten helpen. Daarbij kunt u altijd aangeven wat u precies wilt: misschien wilt u alleen een les volgen, of juist in duo’s of in een kleine groep. Het is maar net wat u wilt!

Wilt u meer informatie?

Wilt u boksen in Barneveld en wilt u daar meer informatie over ontvangen? Wij helpen u verder! U kunt het aanmeldingsformulier invullen of vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 06-10173261 of 06-14543082 . Het maakt niet uit waar u onze hulp voor wilt: u kunt rekenen op onze expertise, kennis en altijd een persoonlijke benadering!

Contact opnemen