ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Boksen in Amersfoort

Bent u een gevorderde (kick)bokser of wilt u juist net beginnen? Bij Movement Club Amersfoort wordt u op een persoonlijke manier begeleid die bij uw niveau, lifestyle en doelen past. Of u nu meer intensieve training wilt voor een betere conditie of u wilt uw spieren sterker maken door middel van krachttraining, onze personal trainers stemmen het gehele trainingsplan op uw wensen af.

Boksen in Amersfoort en omgeving doet u optimaal met een personal trainer van Movement Club Amersfoort!

Persoonlijk plan van aanpak

De personal trainers van Movement Club 033 begrijpen dat ieder mens uniek is en dat wensen op sportgebied daarom erg uiteen kunnen lopen. Waar het voor de één noodzakelijk is om zijn of haar lifestyle compleet om te gooien voor een gezonder leven, is het voor de ander vooral belangrijk om gezond te herstellen van een blessure.

Personal trainers Stanley Bakker en Larissa Kooij kijken daarom naar uw persoonlijke wensen en doelen en maken samen met u een persoonlijk plan van aanpak. Zo sluit elke training aan op uw verwachtingen en is het voor iedereen haalbaar én betaalbaar.

Boksen in Amersfoort onder professionele begeleiding

Niet alleen voor boksbegeleiding bent u bij Movement Club Amersfoort aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook hulp bij vele andere disciplines op het gebied van sport en gezondheid:

  • Dieet & gewichtsbegeleiding
  • Hersteltherapie
  • Fit voor het trouwen
  • Zwanger & Fit
  • Obesitas bij kinderen

De verschillende trainingen kunt u in alle rust en privacy volgen, doordat wij niet zijn aangesloten bij een sportschool. U kunt kiezen voor één-op-één begeleiding, maar u kunt ook in duo’s of in een kleine groep trainen. Waar u zich het prettigst bij voelt.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan persoonlijke en motiverende begeleiding van Movement Club Amersfoort? Vul dan het aanmeldingsformulier in of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 06-10173261 of 06-14543082. Of u nu wilt boksen, afvallen of gezond herstellen van uw blessure, de beste personal trainers van Amersfoort en omgeving vindt u bij Movement Club 033!

Contact opnemen