ALLES ONDER ÉÉN DAK
VOOR JOUW GEZONDHEID
Slider

Boksen in Amersfoort

Ben je een gevorderde (kick)bokser of wil je juist net beginnen? Bij Movement Club Amersfoort wordt je op een persoonlijke manier begeleid die bij je niveau, lifestyle en doelen past. Of je nu meer intensieve training wilt voor een betere conditie of je wilt uw spieren sterker maken door middel van krachttraining, onze personal trainers stemmen het gehele trainingsplan op jouw wensen af.

Boksen in Amersfoort en omgeving doe je optimaal met een personal trainer van Movement Club Amersfoort!

Persoonlijk plan van aanpak

De personal trainers van Movement Club 033 begrijpen dat ieder mens uniek is en dat wensen op sportgebied daarom erg uiteen kunnen lopen. Waar het voor de één noodzakelijk is om zijn of haar lifestyle compleet om te gooien voor een gezonder leven, is het voor de ander vooral belangrijk om gezond te herstellen van een blessure.

De personal trainers van Movement kijken daarom naar jouw persoonlijke wensen en doelen en maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak. Zo sluit elke training aan op jouw verwachtingen en is het voor iedereen haalbaar én betaalbaar.

Boksen in Amersfoort onder professionele begeleiding

Niet alleen voor boksbegeleiding ben je bij Movement Club Amersfoort aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook hulp bij vele andere disciplines op het gebied van sport en gezondheid:

 • Dieet & gewichtsbegeleiding
 • Hersteltherapie
 • Fit voor het trouwen
 • Zwanger & Fit
 • Obesitas bij kinderen

De verschillende trainingen kun je in alle rust en privacy volgen, doordat wij niet zijn aangesloten bij een sportschool. Je kunt kiezen voor één-op-één begeleiding, maar je kunt ook in duo’s of in een kleine groep trainen. Waar je het prettigst bij voelt.

Meer informatie

Heb je behoefte aan persoonlijke en motiverende begeleiding van Movement Club Amersfoort? Vul dan het aanmeldingsformulier in of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 06-10173261 of 06-14543082. Of je nu wilt boksen, afvallen of gezond herstellen van jouw blessure, de beste personal trainers van Amersfoort en omgeving vindt je bij Movement Club 033!

Moet ik ervaring hebben met boksen?

Als je bij ons komt boksen, maakt het niet uit of je ervaring hebt of net wilt beginnen. Wij begeleiden jou op een persoonlijke manier. Dit sluit altijd aan bij jouw niveau, lifestyle en doelen. Onze trainers gaan altijd met jou kijken naar jouw doelen en stellen hier een trainingsplan op af. Bij ons boks je altijd onder leiding van een personal trainer.

Hoe werkt het boksen?

Wij geven altijd 1 op 1 of 1 op 2 bokstrainingen. Hierbij train je met een bokszak en pads, dus niet op elkaar. Je bepaalt zelf wanneer je komt trainen. Dit kan tussen 6 uur ’s ochtends en 23 uur ’s avonds. Bij ons staat flexibiliteit namelijk hoog in het vaandel. Bij de trainingen kun je werken aan jouw conditie of techniek, maar je kunt ook gewoon lekker mentaal losgaan.

Wat zijn de voordelen van boksen?
 • Mentale boost
 • Hoge vetverbranding
 • Meer energie
 • Voor ieder niveau en leeftijd
 • Vermindert stress
 • Dynamische training
Sluit de bokstrainer aan bij mijn doelen?

Wij hebben een team van negen bokstrainers die graag met jou trainen. Elke trainer heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Door samen met jou te kijken naar jouw wensen en doelen, kunnen wij een trainer selecteren die perfect bij jou aansluit. Maak via onze website alvast kennis met ons team!

Contact opnemen