Bedrijfsvitaliteit

Samen bouwen met bedrijven aan vitaliteit met healthy and happy workers!

Wij geloven in de effectiviteit van de gezonde en gelukkige medewerker en er is aangetoond dat een vitale werkomgeving hieraan bijdraagt; gemiddeld maken bedrijven namelijk 37 procent meer winst als werknemers gelukkig zijn en is er 35 procent minder verzuim.

Om bedrijven optimaal te kunnen adviseren en begeleiden in het vitaliteitstraject, bundelt Movement Club 033 haar krachten met Nadine de Bree van de Challenge Change Company in een samenwerking door ondernemerschap, kennis en netwerk met elkaar te delen. Nadine de Bree, organisatieadviseur en werkgelukdeskundige begeleid met de Challenge Change Company bedrijven bij organisatieontwikkeling of verandertrajecten waar mens, werk en het bouwen van een vitale organisatie centraal staan. Haar passie voor werkgeluk voor medewerkers om optimaal te kunnen presteren is een drijvende kracht in haar participatieve aanpak.

Samen zijn we gestart met V-LAB: Healthy, Happy Workers. V-LAB gelooft dat je zowel zakelijk als privé succesvol bent, als je gezond, energiek en met plezier naar je werk gaat!

Dit koppelen wij aan de drie B’s: bewustwording, beweging en borging. Een geintegreerde aanpak van deze drie B’s zorgt voor langdurig (vitale) impact voor het bedrijf en medewerkers.

De uitgangspunten van V-LAB zijn bewustwording van het persoonlijk welzijn, mentale en fysieke beweging met als gevolg het vergroten van het werkgeluk, verhogen van de productiviteit en om de verlaging van het ziekteverzuim binnen het bedrijf te blijven borgen.

Samen met bedrijven uit de regio willen we kennis delen, beweging creëren en met persoonlijke aandacht bouwen aan een gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Eén van onze kernwaarden is om samen met medewerkers van binnen uit te bouwen aan een vitale werkomgeving; hiermee bevorderen we de betrokkenheid van de medewerkers en de samenwerking tussen verschillende organisatie onderdelen.

Wij kunnen jouw bedrijf en medewerkers optimaal adviseren en begeleiden in het vitaliteitstraject!

Zie voor meer informatie en contactgegevens onze website: www.v-labamersfoort.nl.

MAAK VRIJBLIJVEN KENNIS MET ONZE TEAM

EN MOVEMENT CLUB 033

SUCCES VERHALEN

‘dit zeggen klanten over ons’
MTM Marcel

Toen ik in maart 2018 bij Movement Club naar binnen stapte had ik meteen het gevoel oprecht welkom te zijn. De ontvangst was enthousiast, professioneel, en betrokken evenals de locatie, de aankleding en de visie waarom gekozen is voor de opzet van deze club. Het spreekt mij aan en ik was overtuigd!

Lees verder

Marcel 

Hallo sporters! Ik zou mezelf even voorstellen! Ik ben Mitchell van Meenen, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Momenteel sport ik al 4 maanden bij ‘Movement Club 033’ Dit deed ik niet omdat ik zo graag wilde sporten, maar ik had een doel! En dat was het halen van mijn sporttest.

Lees verder

Mitchell

Regelmatig ben ik te vinden in de Club, dus ongetwijfeld hebben jullie me al zien slepen met gewichten. Voor degene die mij nog niet kennen: mijn naam is Kristian, maar Kris of, zoals Stanley zou zeggen, de “Huismus” is ook prima! Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, werk in Amsterdam en studeer in Breukelen.

Lees verder

Kristian

Voor diegene die mij niet kennen; mijn naam is Gerard van Dorssen, 56 jaar en woon samen in Leusden. Om het sporten te financieren verkoop ik bier.

Vier jaar geleden kwam ik Larissa tegen, woog toen 108 kg met een vetpercentage van 29%. Toen zei Larissa: ga eens sporten! Dat doe ik nu ongeveer 4 jaar bij Larissa, 4 keer per week en soms een bootcamp.

Lees verder

Gerard

Ik ben Helen en woon in Amersfoort. Gezien mijn overgewicht besloot ik begin dit jaar om maar eens gezonder te gaan leven. Gezonde voeding en sporten en dan moet het toch gaan lukken.

Lees verder

Helen